• 026-32620000
  • 021-54029000
شبکه گستر ساینا

تصویربرداری با چند فریم در ثانیه برای دوربین مدار بسته مناسب است

تصویربرداری با چند فریم در ثانیه برای دوربین مدار بسته مناسب است

نرخ فریم (تعداد فریم‌های ضبط شده در یک ثانیه یا فریم در ثانیه) فرکانس نمایش تصاویر است، که در آن تصاویر متوالی به نام فریم در یک صفحه نمایش، نشان داده می‌شوند. این اصطلاح به همان اندازه در مورد دوربین‌های فیلم‌برداری و امنیتی، گرافیک رایانه و سیستم‌های ضبط حرکت کاربرد دارد. نرخ فریم به معنای تعداد فریمی است که دوربین نظارتی شما در هر ثانیه ضبط می‌کند.

تصاویر ثابتی که به تعداد مشخص در ثانیه و به صورت پشت سر هم نمایش داده می‌شوند، یک انیمیشن را تشکیل می‌دهند. جانشینی مداوم این تصاویر حرکت را ایجاد می‌کند، به خاطر این که حداقل اختلاف بین آنها وجود دارد. این نمایش تصاویر دارای یک فرکانس هستند، یعنی تعداد فریم در ثانیه که برای ایجاد حرکت لازم است. می‌توانید با انتخاب بهترین نرخ فریم برای دوربین‌های امنیتی، کیفیت تصاویر را ضمن کاهش پهنای باند حفظ کنید. خواندن را ادامه دهید تا یاد بگیرید که چند فریم در ثانیه برای یک سیستم دوربین امنیتی مناسب است.

بهترین نرخ فریم برای دوربین مدار بسته ایمنی

در هنگام نصب دوربین مدار بسته باید نرخ فریم مناسب را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر دوربین امنیتی شما 30 فریم در ثانیه ضبط می‌کند، به این معنی است که می‌تواند 30 تصویر را در یک ثانیه فیلم، ضبط کند. هرچه فریم بالاتر باشد، فیلم صاف‌تر خواهد بود. چند فریم در ثانیه برای یک دوربین امنیتی خوب است؟ دوربین‌های امنیتی با سرعت آهسته (از 10 تا حدود 25 فریم در ثانیه) بسیار ناپسند به نظر می‌رسند، اما دوربین‌هایی هم در بازار هستند که با سرعت 25 فریم در ثانیه و بالاتر قادر به فیلم‌برداری هستند، که نرخ فریم بالاتر تصویری شفاف‌تر ایجاد می‌کنند.

در حال حاضر، استاندارد برای فیلم‌هایی صاف و بدون پرش حتی در حال تصویربرداری از اجسامی در حال حرکت، بهترین نرخ فریم برای دوربین‌های امنیتی 30 فریم در ثانیه است. اگر چه کیفیت ویدئویی که می‌خواهید ضبط کنید و پهنای باند شبکه شما به شدت تحت تاثیر قرار می‌گیرد. این نرخ فریم تصاویری مناسب ارائه می‌دهد و برای سیستم دوربین مدار بسته شما بهترین است. 30 فریم در ثانیه نه تنها بهترین نرخ فریم برای دوربین‌های امنیتی، بلکه نرخ استاندارد تصاویر پخش شده در تلویزیون شما نیز است، زیرا باعث حرکت صاف افراد و اشیاء می‌شود.

روش‌های صرفه‌جویی در پهنای باند و فضای ذخیره‌سازی

نرخ فریم همچنین در حجم فایل ویدیویی شما تاثیر دارد. اگر پهنای باند ارتباطی یا پهنای باند اینترنت شما محدود است، با کنترل میزان فریم، می‌توانید با از بین بردن فریم‌های غیر ضروری، از پهنای باند کمتری استفاده کنید. یک روش معمول، پیکربندی سیستم دوربین مدار بسته امنیتی به روشی است که در آن سرعت تصاویر، زمانی که جسمی حرکت کند، تغییر می‌کند. روش دیگر شامل انتقال با نرخ فریم بالاتر برای نمایشگر محلی و کمتر از طریق اینترنت برای مشاهده از راه دور است. در بسیاری از شرایط، می‌توان با نرخ فریم کمی پایین‌تر، ویدیویی ضبط کرد که با صرفه‌جویی در فضای ذخیره‌سازی و پهنای باند، همچنان صاف باشد.

این مهم است که بدانید DVR / NVR شما تا چند فریم در ثانیه را پشتیبانی می‌کند. به عنوان مثال، یک DVR 4 کانال، که با سرعت 60 فریم در ثانیه رتبه‌بندی می‌شود، در کل، 60 فریم در ثانیه را ضبط می‌کند. اگر دو دوربین را به این DVR 4 کاناله با ظرفیت 60 فریم در ثانیه وصل کنید، هر دوربین 30 فریم در ثانیه می‌تواند ضبط کند، اما اگر 4 دوربین را به این واحد وصل کنید، هر دوربین 15 فریم در ثانیه قادر به ضبط تصاویر است. اگر چه این ممکن است برای بسیاری قابل قبول باشد، اما برای ضبط فیلمی صاف و کامل کافی نیست.

اشتراک گذاری این مقاله

برچسب ها