شبکه کامپیوتری چیست؟
آموزش Network+ – فصل اول شبکه کامپیوتری
در دنیای امروز که سرعت رشد فناوری اطلاعات به طور چشم گیری افزایش داشته است ، عبارت شبکه های کامپیوتری یکی از مهم ترین ارکان این حوزه می باشد. در حال حاضر کمتر کسی پیدا می شود که با شبکه های کامپیوتری سر و کار نداشته باشد، چه با اتصال تلفن همراه به اینترنت از طریق تکنولوژی اینترنت پرسرعت 4G و یا انجام امور مربوط به کسب و کار در حالی که در محل کار خود پشت کامپیوتر نشسته و متصل به شبکه سازمانی هستید.
حال ممکن است با شنیدن عبارت شبکه های کامپیوتری سؤالاتی به ذهن متبادر شود، شبکه های کامپیوتری چگونه کار می کنند؟ دسته بندی شبکه های کامپیوتری چگونه است؟ و هدف از ایجاد شبکههای کامپیوتری چیست؟
شبکه های کامپیوتری گروهی از دو یا چند سیستم کامپیوتری است که به هم پیوستهاند و از پروتکلهای اتصال مشترک برای به اشتراکگذاری منابع و فایلهای مختلف استفاده میکنند. این منابع شامل دسترسی به فایلها، چاپگرها، دستگاههای ذخیرهسازی و غیره میشود.
شبکههای کامپیوتری میتوانند با استفاده از کابل یا رسانههای بیسیم ایجاد شوند. هر شبکه شامل سختافزار و نرمافزاری است که کامپیوترها و دستگاهها را به هم متصل میکند
برخی از انواع شبکههای کامپیوتری عبارتاند از:
- شبکه محلی (LAN): این شبکه کامپیوتری کامپیوترها را از طریق یک مسیر ارتباطی مشترک، که در یک منطقه محدود (مثل یک دفتر یا ساختمان) قرار گرفتهاند، به یکدیگر متصل میکند. از این شبکه برای اشتراکگذاری منابع محلی مانند چاپگرها، فایلها و دستگاههای ذخیرهسازی استفاده میشود.
- شبکه گسترده (WAN): این شبکه منطقه جغرافیایی وسیعی را پوشش میدهد و حتی میتواند چندین شبکه محلی را بهم متصل کند. اینترنت بزرگترین نمونه از WAN است که میلیاردها کامپیوتر را در سراسر جهان متصل میکند.
- شبکه محلی بیسیم (WLAN): این شبکه محلی است که از طریق امواج بیسیم به کامپیوترها اجازه میدهد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. از WLAN برای اتصال به اینترنت در محیطهای محدود مانند خانهها، دفاتر و کافیشاپها استفاده میشود.
دوره آموزشی نتورک پلاس در آکادمی ساینا
دوره آموزشی آشنایی با مقدمات شبکه و آمادگی برای اخذ مدرک نتورک پلاس ، شما را برای ورود به دورههای پیشرفته شبکه آماده میکند. در این دوره کار با سیستمعاملها و شبکههای کامپیوتری، مهارتها و مفاهیم اساسی موردنیاز برای ارتقاء در حوزه شبکه را به صورت مبتدی میآموزید. از طرف دیگر، تمامی مباحث امتحانی CompTIA Network+ بررسی شده و متقاضیان میتوانند در آزمون بینالمللی دوره شرکت کنند. کسب مدرک Network+، نشاندهنده توانایی و مهارت شما در زمینه مدیریت، نگهداری، عیبیابی، نصب، اجراء و پیکربندی زیرساختهای شبکهای مستقل از تولیدات یک شرکت خاص است.
مدرک پایان دوره
گواهینامه داخلی آکادمی ساینا
گواهینامه بین المللی از مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.