با تکنولوژی تشخیص چهره متوجه میشوید دانشجویان چه وقت به درس توجه میکنند
یک مدرسهی کسبوکار در پاریس به تازگی از هوش مصنوعی و تحلیل و تشخیص چهره استفاده کرده تا بفهمد آیا دانشجویان در کلاس به درس توجه میکنند یا نه.
تقریبا ۱۰ سال است که کلاسها و دورههای مجازی در دنیا برگزار میشوند با این حال هنوز کیفیت و نتیجهی خوبی ندارند. این بار دانشمندان راهکار جدیدی ارائه دادهاند تا توجه بیشتری جلب کنند. این نرمافزار تحلیل چهره که Nestor نامیده میشود، برای کلاسهای آنلاین مجازی در ESG business school از اول پاییز شروع به کار میکند.
ایدهی ساخت این نرمافزار بهتر کردن عملکرد دانشآموز و همچنین اساتید است!
ایدهی ساخت این نرمافزار بهتر کردن عملکرد دانشآموز و همچنین اساتید است! این نرمافزار از وبکم دانش آموزان استفاده میکند تا حرکات چشم و حالت صورت را ردیابی کند. این اطلاعات تحلیل میشود و به ما کمک میکند بفهمیم آیا دانش آموزان به صحبتهای مدرس توجه میکنند یا نه. بعد سوالاتی را براساس قسمتهایی از درس که دانشآموزان توجه کمتری داشتهاند، طراحی میکند.
علاوه بر این معلمان و اساتید میتوانند ببینند چه زمانهایی دانشجویان کمتر به درس گوشدادهاند و با این اطلاعات مهارتهای تدریسشان را اصلاح کنند.
در گام اول این تکنولوژی برای کلاسهای مجازی استفاده میشود. اما سازندگان این نرمافزار امیدوارند بتوانند در کلاسهای حضوری هم از این تکنولوژی استفاده کنند و در همان زمان به افراد بازخورد بدهند.
مسئله دیگری که اهمیت دارد این است که دانش آموزان چه وقت تمرکز بیشتری دارند و این چقدر بر عملکرد آنها و یادگیریشان تاثیر دارد.
بنابراین این اطلاعات کمک میکند مدرسان برنامهریزی زمانی بهتر و مؤثرتری داشته باشند. درنتیجه یادگیری دانشآموزان و دانشجویان بالا میرود.
بعضیها معتقدند روزی هوش مصنوعی جای معلمان را میگیرد. اما ما معتقدیم تکنولوژی دستیار انسانها خواهد بود نه جایگزین آنها بهخصوص در تدریس!
Luckin مدیر گروه ساخت این تکنولوژی گفته: «چیزی نمیتواند جای ارتباط انسانی را بگیرد و معلمان همیشه جایگاه خود را خواهند داشت.»
منبع: The Verge